Merkverhalen in de beleving van mensen

Wij brengen je kernboodschap tot leven door deze te presenteren vanuit het perspectief van de ontvanger. Door deze empathische benadering activeren we de wet van aantrekkingskracht.

Effectieve communicatie begint met het begrijpen van de intrinsieke motivaties van je doelgroep en het afstemmen van je boodschap daarop. Hoewel ATL merkcommunicatie vaak veel aandacht krijgt, ontbreekt een goede toepassing van de merkwaarden vaak in digitale communicatie, terwijl beide bijdragen aan jouw merkpositie in de hoofden van consumenten.

Mensen én merken

Mensen én merken verdienen beter. Empathie is de basis van betekenisvolle verbindingen. Door merkwaarden en menselijke drijfveren naadloos te integreren in digitale communicatie, wordt de kloof tussen merk- en prestatiekanalen overbrugd en de verkoop gestimuleerd.

Onze psychometrische AI-oplossing MindSync – gebaseerd op gevalideerde wetenschappelijke gedragstechnieken – levert onmisbare inzichten op die ervoor zorgen dat merkcommunicatie consistent wordt toegepast, rekening houdend met de verschillende consumentenperspectieven.
Hiermee wordt merkconsistentie congruent toegepast in digitale communicatie, waarbij merkcommunicatie en productverkoop hand in hand gaan. Dat is merkgroei door empathie in de gehele klantreis en funnel.
Als trotse partner helpen we merken om hun verkeer te verdubbelen en verkoop te stimuleren door betekenisvolle verbindingen met de doelgroep. Met onze expertise in merkpsychologie en digitale performance leveren we effectieve digitale campagnes, resulterend in een tot wel een viervoudige toename van de merk,- en campagneherkenning.

"De wet van de aantrekkingskracht"

Dankzij het programma ‘Merkgroei door empathie’ ontgroeit jouw merkcommunicatie ‘de oorlog om aandacht’ en ontdek je ‘de wet van de aantrekkingskracht’.

Merkconsistentie

Worden jouw merkwaarden 100% consistent toegepast?
We analyseren het voor je.

Merkkompas

We maken een merkkompasmet de belangrijke thema’s voor toegepaste merkconsistentie.

Merkperspectieven

Wat heeft jouw merk te bieden in het leven van de consument? We ontdekken de merkperspectieven.

Concept & uitvoering

Uitwerking van concepten en communicatie voor een duurzame connectie met jouw doelgroep.

Kennisborging

We borgen de kennis structureel in de verschillende teams zodat specialisten échte experts worden.

Ontdek de kracht van empathie

Neem contact op met Damiel om vrijblijvend kennis te maken. Samen ontdekken we hoe jouw merk duurzaam kan groeien én hoe empathie kan helpen om consumenten nóg meer aan je te binden.

"Ik neem graag de tijd voor jou"

Damiel Tallane
Founder disxt

Jouw verhaal verdient meer dan 3 seconden van mijn aandacht. Laten we afspreken voor een kennismaking.