Een nieuwe CEO en een nieuw kantoor, disxt is ready to scale

Een nieuwe CEO en een nieuw kantoor, disxt is ready to scale

Disxt gaat per twee mei een nieuwe vestiging betrekken. Twee jaar geleden heeft disxt al voet gezet op Amsterdamse bodem en begin dit jaar is er besloten het Europese hoofdkantoor te vestigen In Aware House op de Houthavens. Met 620m2 aan ruimte en een nieuwe leider aan het stuur, is disxt ready to scale.

 

Na een periode van snelle groei heeft disxt nu zijn intrek genomen in een nieuw kantoor. Voortaan is het team van disxt te vinden op de 3e verdieping van Aware House aan de Houthavens in Amsterdam. Aware House kenmerkt zich door zijn archetypisch uitstraling van een pakhuis. Naast disxt, hebben ook Ikea en Red Bull zijn plek hier gevonden.

“Uitbreiding is voor ons onvermijdelijk geweest. Jaarlijks groeien wij aan nieuwe klanten en aan nieuwe teamleden. Zo staat de teller aan teamleden, incl. onze internationale medewerkers, op meer dan 50 man. Met het ruime nieuwe kantoor op een zeer inspirationele plek zijn wij in ieder geval klaar voor de volgende uitbreiding.” Vertelt Roderick Reichenbach, de nieuwe CEO van disxt, trots.

Emotioneel intelligente digitale marketing ​

Reichenbach is naast de CEO van disxt neuropsycholoog en heeft 10 jaar geleden het bedrijf Braingineers opgericht, een neuromarketing bedrijf. Founders Charles van Winsen en Damiel Tallane hebben de leiding bewust overgegeven aan een psycholoog.

“Als neuro- en sociale wetenschapper is onderzoek doen voor mij vanzelfsprekend. De meeste strategic creative agencies leveren geen strategie waarbij onderzoek of rapportage de kern van hun propositie vormt. Dit is waar we het verschil maken, niet alleen door geweldige creaties te leveren, maar ook door prestatietests uit te voeren als onderdeel van de communicatiestrategie. We maken brands intelligent en sympathiek door te leren hoe consumenten emotioneel op advertenties reageren en deze kennis te gebruiken om van consumenten fans te maken. Zo hoeven brands niet meer te vechten om aandacht, maar verdienen zij aandacht.”

Reichenbach en founders hopen op deze wijze disxt (om) te bouwen als emotioneel intelligente digitale marketing agency, dat zich richt op het ontrafelen en meetbaar maken van de menselijke emotionele drijfveren om zo de afstand tussen consument en brand te kunnen verkleinen.

Over disxt

Disxt is een onafhankelijk strategisch creatief bureau uit Amsterdam met de focus op het realiseren van écht persoonlijke merk-ervaringen op basis van menselijke waarden. Disxt realiseert strategische creatieve concepten, producties, (dynamische) creatie, data en technologie, combineerd met psychologische en neurowetenschappelijke inzichten voor oa. HEMA, Centraal Beheer, MediaMarkt, KFC, VodafoneZiggo, Interpolis, DPG Media, Tate’s Bake Shop en Naked Malt Er werken ruim 50 creatieven, strategen, developers, wetenschappers en projectmanagers en zijn gevestigd in de Amsterdamse Houthavens.